Algemeen

Boom Energy is een energiedrank op basis van poeder. Wij hebben ons product in 2 heerlijke smaken. Framboos & Zwarte BesTropisch. We hebben eindelijk met echte focus en energie een heerlijke smaak gemaakt. Zonder suiker, de crash achteraf en boordevol vitamines en mineralen.

Boom Energy geeft je de nodige focus en energie om je prestaties te verbeteren, Boom Energy bevat geen suikers, waardoor je achteraf geen suikercrash krijgt.

Ben jij een casual gamer, professionele e-atleet of gewoon iemand die overdag energie nodig heeft? Dan is Boom Energy de oplossing voor jou!

De aanbevolen dagelijkse dosis, 1 portie per dag (1 maatschepje), niet overschrijden.

Je kunt het mengen met water, bruiswater of melk. Persoonlijk raden wij water aan. Dat kun je gemakkelijk schudden. Gebruik je bruiswater, niet schudden, gewoon roeren!

Waarom niet? Probeer het uit en laat het ons weten.

Voor het sporten kun je er zeker van zijn dat je Boom Energy gebruikt, ook tijdens het sporten heb je de nodige energie nodig en daar zorgen onze producten voor.

Ja en nee. Is Boom Energy een product vóór het (pre)sporten (workout), ja zeker. Maar de bekende pre workouts die gebruikt worden bevatten andere stoffen waardoor je spieren meer zuurstof krijgen en je daardoor langer aan krachttraining kunt doen en een pomp in je spieren krijgt. Deze stoffen zitten niet in Boom Energy.

Wij kunnen op voorhand niet zeggen of u er allergisch voor bent. Wij raden u aan om met uw arts te overleggen of het veilig is om Boom Energy te gebruiken.

Er zijn geen overheids- of regelgevende beperkingen op de verkoop van cafeïnehoudende dranken. Wij adviseren om vóór de leeftijd van 16 jaar geen cafeïnehoudende producten te drinken. Zorg goed voor je groeiende lichaam.

Verzenden

Indien u nog geen verzendmelding van de pakketdienst heeft ontvangen, wordt uw pakket alsnog door ons ingepakt en verwerkt. Zodra uw pakket is overgedragen aan onze pakketdienst, wordt u automatisch op de hoogte gebracht.

Wij streven ernaar om alle pakketten die voor 16.00 uur zijn besteld, dezelfde dag te verzenden, met uitzondering van weekends en feestdagen. U ontvangt een verzendbericht zodra deze is verzonden.

Als uw pakket als afgeleverd wordt weergegeven, kunt u het beste eerst bij uw buren en familieleden vragen of zij uw pakket hebben ontvangen. Ook kan het zijn dat er niemand thuis is dat het pakket is afgeleverd bij het dichtstbijzijnde pakketpunt. Deze vindt u in de track&trace mail van onze pakketdienst. Heeft u erom gevraagd en is er nog steeds geen pakket, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken of we tot een perfecte oplossing kunnen komen. info@boomenergy.eu